Kişisel Verilen Korunması

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni

İşbu bilgilendirme ve açıklamalar, Şirketimiz Anı Hediyelik ve Aksesuar Limited Şirketi tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri kapsamında yapılmıştır. Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında Anı Hediyelik ve Aksesuar Limited Şirketi tarafından işlenebilecektir. Kanun kapsamında Anı Hediyelik ve Aksesuar Limited Şirketi veri sorumlusu olarak kabul edilmektedir.

Şirketimize ait internet sitesini kişisel nitelikte verilerinizi paylaşma ihtiyacı olmaksızın ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte, web sitemiz üzerinden bir işlem yapmak istediğinizde ve sitemizde mevcut uygulamaları kullanmak istediğinizde bu işlemin yapılabilmesi için gerekli olan ad-soyad, iletişim bilgileriniz sair kişisel verileriniz talep edilebilir. Şirketimiz talep edilen bilgilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri kapsamı dışında hiçbir surette işlemeyecek ve bu bilgiler güvencemiz altında olacaktır.

Bu siteyi kullanarak mevcut uygulamalara girdiğinizde, verilerinizin işlenmesine onay vermeyi kabul etmiş sayılacaksınız. Bu uygulamaların koşullarını kabul etmiyorsanız lütfen bu siteyi kullanmayınız ve kişisel nitelikli herhangi bir veri vermeyiniz.

Şirketimiz web sitesi üzerinden başka internet sayfalarına link verilmesi halinde şirketimiz bu sitelerin gizlilik, içerik ve uygulamalarından yasal olarak sorumlu tutulamaz. Bu nedenle, bu sitelerin kullanılması veya bu sitelerin kişisel verilerin işlenme politikalarının olup olmadığının kontrolü sizin sorumluluğunuzdadır.

Gerek internet sitemiz üzerinden kullanımlarınızda gerekse sair yasal yollardan elde edilen kişisel verileriniz, sadece talepte bulunulan, kullanılan işlemin amacı ile sınırlı olarak toplanacak ve işlenecektir. Şirketimiz, yükümlülüklerini yerine getirebilmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yaptığınız başvurunuz ve/veya imzalayabileceğiniz sözleşmeler dolayısıyla, devlet otoritelerince öngörülen bilgi saklama, raporlama, arşiv tutma, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak, ilgili mevzuat ve imzalanan sözleşmeler gereği risk izleme ve önleme gerekçeleri ile elyaf, özel polimerler ve kimyasallar üretimi ile iplik üretimi ve buna bağlı olarak yürütülen gümrük ve dış ticaret işlemlerini ve bu işlemlere ilişkin lojistik, depolama, muhasebe, insan kaynakları, finans ve bilgi işlem gibi, faaliyetlerinin elektronik bilgi varlıkları ile bu varlıkların korunması amacıyla tüm idari bina ve tesislere ilişkin güvenlik önlemlerini yerine getirmek ve takip etmek, söz konusu kanun ile getirilen kişisel verilerin devamlı surette doğru ve güncel olmasını temin gibi amaçlarla bilgilerinizi işleyecek, toplayacak ve hakkınızdaki verinin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkmasına kadar verilerinizi muhafaza edebilecektir. İşlenen bu kişisel verileriniz Şirketimizin faaliyet konusu ile ilgili olarak ve ancak anılan mevzuatın izin verdiği çerçevede yurt içinde ve yurt dışında yerli ve yabancı üçüncü kişilere sadece bu amaçlarla aktarılabilecektir.

Kişisel verileriniz, Anı Hediyelik ve Aksesuar Limited Şirketi grup şirketleriyle ve hissedarlarıyla, iş ortaklarıyla, tedarikçileriyle, dış hizmet sağlayıcılarıyla ve kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile Kanun’un 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen şartlara uygun olarak paylaşılabilecektir. Kişisel nitelikteki verilerinizin muhatapları, sadece pozisyonu ve görevi dolayısıyla verilerinizi bilme yetkisini haiz kişiler ile sınırlandırılmaktadır. Şirketimiz kişisel nitelikteki verilerin gizliliği, güvenliği ve bütünlüğünün sağlanması için şirket içi ve dışı koruma tedbirlerini uygulamaya koymuştur. Bunlar arasında, kişisel veri barındıran bilişim sistemlerinin yetkisiz erişimlere, siber saldırılara ve hukuka aykırı veri işlemelere karşı korunmasını sağlamak amacıyla her türlü teknik ve fiziksel güvenlik tedbirleri bulunmaktadır.

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenen kişisel verileriniz ile ilgili bilgi talep etme, işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmesi halinde bunların düzeltilmesini isteme, kanuna uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde resen veya talep üzerine silinmesini, yok edilmesini isteme ve kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesi istenildiğinde bu istek üzerine yapılan işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, hakkınız bulunmaktadır.

Kişisel verilerinizi işleyecek veri sorumlusu niteliğindeki Şirketimizin iletişim bilgileri, her tür iletişiminiz, şikâyet ve başvuru haklarınız için aşağıda bilgilerinize sunulmuş olup, bu konuda mevzuatta yapılacak olan güncelleme ve değişiklikleri web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi Ladin Sokak No:20 Terziler İş Merkezi Kat:6 Ofis No:618 Bahçelievler/İstanbul 34197 Türkiye

www.aniyuzuk.com

Tel: 0850 259 1845

Başvurularınıza cevap verebilmemiz için, kimlik ve iletişim bilgilerinizi başvurularınızda tam ve açık olarak belirtmeniz gerekli olup, ayrıca aşağıdaki yollardan birisi ile şirketimize başvuru yapmış olmanız gerekmektedir:

  • Yukarıda belirtilen adresimize kimlik teyitli olarak elden ve şahsen başvuru,
  • Noter vasıtasıyla bildirim,
  • İadeli taahhütlü posta ile başvuru,
  • Yukarıda bildirilen mail adreslerine yazılı olarak ve güvenli elektronik imza kullanılarak başvuru.

Müşterilerimizin ve kamunun bilgisine iletiriz.

Saygılarımızla

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.